Foglalási útmutató

 

Mi történik az on-line foglalás elküldése után:

A foglalás megérkezése után munkatársaink ellenőrzik a szabad férőhelyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül írásban visszaigazolják Önnek az utazást. A visszaigazolás faxon, vagy e-mailben történik. A visszaigazolás tartalmazza az út pontos árát, indulási időpontját, és minden az utazással kapcsolatos fontos tudnivalót.

A visszaigazolás megérkezése után Önnek be kell fizetnie a részvételi díj előlegét. Rendszerint az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a , az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj (egyes esetekben az előleg mértéke eltérhet). A visszaigazoláson a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos kimutatást talál. Az utazási díjat fizetheti:

  • - személyesen készpénzben,
  • - átutalhatjaszámláink bármelyikére
  • - illetve bármelyik K&H Bank fiókban közvetlenül befizetheti a számlánkra.


LILI N TOUR Kft.
Bankszámlaszám: K&H Bank 10404065-50515757-72481014
Bankszámlaszám (euro): K&H Bank 10404065-50515757-72481021
IBAN: HU82 10404065-50515757-72481021
SWIFT: OKHB-HU-HB

Ez utóbbi a leggyorsabb és egyben teljesen költségmentes megoldás. A befizetéskor kérje, hogy nevét és lehetőleg a visszaigazoláson szereplő hivatkozási számot tűntessék fel a befizetési megbízáson.

A pénz megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk. Amennyiben vannak szabad helyek és Ön gyorsan be tudja fizetni az útiköltség előlegét a foglalási lap elkészítésétől a véglegesítésig munkaidőben egy-két óra telik csak el.

A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül adjuk át, jutatjuk el Önhöz az utazáshoz szükséges dokumentumokat. Repülős utazásoknál irodánktól egy részvételi jegyet kap (voucher) és induláskor a repülőtéren jut hozzá repülőjegyéhez és a megrendelt biztosításokhoz.

A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb. Kérjük figyelmesen olvassa el!

Az Óbuda Travel oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés. Az utazási az utas és az utazás szervező között szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre.

A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak.

Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben az Óbuda Travel haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a Lili N Tour Kft kizárja a felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén irodánk segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget.

Az internetes foglalási lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges számításba vételére, azonban lehetnek - arányaiban igen kis mértékű - eltérések a foglalási lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő érték az érvényes.